Tarikh Pelancaran Galeri Wahida
(30 Ogos 2010)
.







Galeri Wahida memasarkan pelbagai KAIN PASANG, BATIK SUTERA, KAFTAN BATIK, JUBAH MUSLIMAH, JUBAH ABAYA,  KAIN SULAM DAN BANYAK LAGI yang bercorak menarik dengan harga yang cukup berpatutan. Dapatkan produk-produk terbaru dari kami dengan harga yang istimewa.. 



ANDA INGIN MENJADI AGEN DROPSHIP ELIT YANG POWER 
DALAM PEMASARAN? KLIK GAMBAR DI BAWAH
UNTUK MAKLUMAT LANJUT



https://www.facebook.com/notes/galeri-wahida/agen-dropship-elit-galeri-wahida/675705562487069



"Keunikan Seindah Kilauan Mutiara"

 




DAPATKAN PRODUK-PRODUK IMPIAN ANDA DI SINI!





Pengumuman: Kami tidak upload gambar-gambar produk di dalam blog ini untuk meringankan loading..Para pelanggan semua di jemput melihat lebih 500 jenis kain pasang dan KOLEKSI PRODUK UNIK KAMI yang lain yang lebih menarik dan memukau lagi di album Fan Page Galeri Wahida. Sila klik banner di bawah.


P/S:  Jika anda melayari blog ini dengan menggunakan SMART PHONE anda dan tidak dapat melihat KOLEKSI UNIK KAMI melalui banner di bawah, sila klik link di bawah banner sebagai alternatif ke dua.
 


KLIK SINI 
UNTUK MELIHAT KOLEKSI UNIK KAMI
 


100% JAMINAN KEPUASAN..

Apa Kata Mereka?


 "Saya sgt brpuas hati dgn kain yg ditempah kat Galeri Wahida ni,cantik sgt2 bila dibuat baju kurung moden dan ditambah plak dgn labuci dan manik2 kat leher dan lengan baju..servis pn ok,hari ni buat pembayaran dan hari ni gak kain tu di pos dan esok terus smpai..harga pn takde la mahal sgt.. tq Galeri Wahida.."
- Azmira Ramli

(Kemaman, Terengganu)


"Saya adalah seorang pelangan Cik Noor Wahida.Saya amat berpuas hati dengan mutu layanan nya terhadap saya,saya juga berpuas hati dengan cara khidmat online ini. kepantasan penghantaran juga cepat dan tepat.Yang paling saya suka ialah kualiti kain bertepatan dengan apa yang di inginkan.Kepada seluruh rakyat malaysia melangganlah dengan perkhidmatan online ini kerana ia mudah,cepat dan tepat..."
- Noriah Mahmod
(Kuantan, Pahang)




"Sy amat berpuashati dgn kain yang sy order..cantik!!! kwn2 sy juga menyatakan perkara yg sama.terima kasih atas penghantaran yang cukup drastik kepada customer dan sy ucapkan semoga galeri wahida mengekalkan servicing yg menarik untuk kesenangan kpd customer yg akan datang."
-Haliza Abd Manaf
(Petaling Jaya, Selangor)

"Saya memang suka corak & kualiti dia..honestly saya banyak pakai sutera (obsessed dengan sutera sebenarnya) tapi saya sgt2 berkenan dengan design and kualiti kain2 dlm Galeri Wahida yg pada saya VERY good within its own class.1/2 of the kain-kain yg saya beli hari tu saya bagi pada staff perempuan (malay) kat office and it made them very happy. i have a plan to purchase more and give them as presents to my friends and relatives. Thanks wahida..."
- Suhaila Said
(Kuala Terengganu, Terengganu)


" InsyaAllah, kalau ada yang berkenan pasti saya order lagi..., kain ok, saya suka..memang dah lama saya cari kain corak bunga tulip ni..saya suka dgn layanan dan servis dari Galeri Wahida. Setiap pertanyaan saya dapat respon yang segera baik di facebook, mahupun sms.. Paling saya suka penghantarannya segera..Saya target esok dapat tapi hari ni dah terima, buat saya teruja nak order lagi, apapun semoga Galeri Wahida terus beri perkhidmatan dan layanan yang baik utk pelanggan..dan semoga terus sukses.."
- Nor Ilmarwati Ramli
(Kuala Terengganu, Terengganu)


"Servis Wahida bagus..akak berpuas hati dengan kualiti kain..semua kain yg dijual oleh Galeri Wahida cantik2 dan harga yg sangat berpatutan.."
-Mastura Abd Manaf
(Bagan Serai, Perak)



" Kain-kain di Galeri Wahida sangat berkualiti..banyak pilihan dan cantik2 pada harga yang berpatutan..saya amat berpuas hati dengan harga yang ditawarkan..Service dan layanan amat memuaskan..Cepat, mudah, dan tepat..terima kasih Galeri Wahida.."
- Siti Suraizah Mahat
(Tanjong Kling, Melaka)

" Kain cantik2 semua dan sama seperti dalam blog..Layanan or feedback cepat dan mesra..Penghantaran cepat dan tanpa diragui. Bersesuaian dengan slogan Galeri Wahida..yang pastinya semua orang boleh membelinya kerana harganya taklah mahal sangat"
-Zuriyati Yaakub
(Alor Gajah, Melaka)
"Sy berpuas hati dgn collection2 kain dari Galeri Wahida dari segi services, material kain dan juga harganya berpatutan. Anda juga patut singgah ke Galeri Wahida"
-Suriyah Md Nor
(Puchong, Selangor)



" Saya sangat tertarik dan berpuas hati dgn kain2 yang dijual di Galeri Wahida. Banyak design2 yang terbaru dan terkini dipasarkan. Perkhidmatan poslaju yang disediakan juga cepat dan memuaskan"
-Badiah Mohd Salleh
(Alor Setar, Kedah)












Galeri Wahida

Hotline: 012-9297268

Email:
galeriwahida@gmail.com

Fanpage:
www.facebook.com/galeriwahidapage

P/S: Anda juga boleh hubungi kami dengan mengisi borang HUBUNGI KAMI.

Terima Kasih.